dimarts, 24 de setembre de 2013

TEATRE DEL RAVAL: HOMENATGE A VICENT ANDRÉS ESTELLÉS - Esdeveniments de membres d'EVPC


TEATRE DEL RAVAL, 20 DE SETEMBRE DE 2013, A LES 19’30 HORES
 EXCM. AYUNTAMENT DE CASTELLÓ DE LA PLANA
 ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA.

Organitza: EL PONT, COOPERATIVA DE LLETRES.

PARLAMENTS INICIALS:
– Presentació: Susanna Lliberós Cubero (periodista)
  Parlament acadèmic: El poeta i la seua obra. Pel catedràtic i membre de l’AVL. Lluís Meseguer
– Salutació President de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Ramón Ferrer. (AVL)
– Intervenció de l’Alcalde-President de Castelló. Alfonso Bataller Vicent.

 PART POÈTICA i CORAL

1.-  Recitació  individual, poetes/escriptors d’El Pont amb acompanyament musical al piano de Carlos Álvarez:


Joan Andrés Sorribes: Res no m’agrada tant” (Horacianes); Reis Lliberós: Ombra del vent, dels averanys  (El Procés); Josep Lluís Abad: Madrigal d’Abril (Tractat de les maduixes); Nel·lo Navarro: Testament mural (Llibre de les meravelles); Manel Pitarch: I bé? (La clau que obri tots els panys); Josep Porcar: El poema (Sonata d’Isabel); Vicent Jaume Almela: L’absència (Festes llunyanes); Sonia Almela: La rosa de paper (Taula parada).

2.-  Actuació de la coral Veus Atrevides,  direcció  Toni Planelles.

Interpretaran dos temes:

. Els amants (de Vicent Andrés Estellés). El vostre poble i el meu (Manel G. Grau)1348658380_386089_1348673161_noticia_grande

3.- L’actor Miguel Ángel Prades interpretarà el poema: “Escric amb molt d’amor…” (Mural del País Valencià)


4.- Actuació coral Veus Atrevides / poetes d’El Pont Cooperativa de Lletres, interpretació conjunta del poema dedicat a Castelló de la Plana :“Pàtria de l’oli, rosa inexpugnable…”de Mural del País Valencià.

5.- L’actor Miguel Àngel Prades interpreta un altre poema d’Estellés “deixe ací el cant per al meu poble…” de Mural del País Valencià.

PART MUSICAL (Concert del cantautor Artur Álvarez / músics)


6.- Actuació, concert, del cantautor ARTUR ÁLVAREZ una primera part concert acústic amb els seus músics l’Artur, interpretarà  tres temes d’Estellés: “Ací em pariren i ací estic” “com un sac de pedres” “Amor, amor quan plou i fa sol..”. I una segona part alguns temes del seu repertori habitual: A la torre de marfil, Sóc el vaixell, Fundació, La nit, Paisatges, Paisatge amic i Les formigues.PASCUAL CÁNDIDO EN EL VORAMAR - Esdeveniments de membres d'EVPC
Pascual Cándido

"Aquest estiu la meua activitat pictòrica s'ha centrat en l'espai del Voramar, on he realitzat una sèrie d'aquarel·les amb diversos punts de vista del magnífic entorn. Algunes d'aquestes obres les he pintat amb una mica més de detall, com suggeria el títol de l'exposició: Retrats del Voramar."

Pascual Cándido

"LA DIGNIDAD SE SIRVE A LAS CINCO" de Mª CARMEN LÓPEZ OLIVARES - Esdeveniments de membres d'EVPC


Dijous, 10 d'ocbre de 2013, 20 h.
Ja estan les entrades a la venda, en la taquilla del Teatre Principal i en el Corte Inglés.
 Els preus són:
 - Platea i primeres llotges: 10 euros.
- Paradís: 5 euros.
Sota el patrocini de Dávalos Fletcher i a benefici de l'Associació de Lluita Contra el Càncer.

LA OBRA DE TERE COLOMÉ EN EL MUSEU NATURHISCOPE D' OROPESA. Esdeveniments de membres d'EVPC.El Centre d'Interpretació Naturhiscope (plaça de l'Església, 6) d'Orpesa va inaugurar el 30 d'agost, a les 19.00 hores, ‘Espais compartits’, una exposició individual dedicada a l'obra més recent de la pintora castellonenca Tere Colomé. Els vincles personals d'aquesta creadora plàstica amb la localitat costanera es perllonguen durant més de 20 anys.
La mostra, que comprén prop de 30 obres de l'autora, té un sabor especial per a Tere Colomé perquè en Oropesa va celebrar la seua primera exposició de pintura.