dilluns, 21 d’octubre de 2013

ANA BELTRÁN PORCAR PARTICIPA EN "VEU LA MÚSICA, SENT EL COLOR" - Esdeveniments de membres d'EVPC.

"Veu la Música, Sent el color" és una actuació en la qual la música i la pintura es fusionaran per fer-nos conscients dels nostres pròpies emocions, per fer-nos sentir com l'art en tots els seus vessants ens pot commoure.

El festival Ultrasons 2013, acull a aquest trio d'oboè, clarinet i piano format per Raquel Monforte, Núria Albella i Anna Albert, que s'uneixen en aquest espectacle amb els colors de la meva paleta (Ana Beltrán).

El proper divendres 25 d'octubre t'esperem al Saló Gòtic de la Casa de la Música de l'Alcora a les 12:00 de la nit, per sentir juntament amb la lluna, el misteri de melodies i colors.

Escolta als teus sentits, t'esperem!
Ana

dilluns, 14 d’octubre de 2013

divendres, 11 d’octubre de 2013

CLAUDIA DE VILAFAMÉS EXPOSA A SUBEX GALERIA D'ART. Esdeveniments de membres d'EVPC.

El proper 15 d'octubre inaugure a la Galeria d'Art Subex de Barcelona (C/ Mallorca 253). L'exposició estara allí fins el 9 de novembre.

Subex Galeria d'Art va ser fundada l'any 1973 al barri barceloní de Les Tres Torres. La tardor de 1980, es traslladà al seu emplaçament actual de l'Eixample. Al llarg d'aquests anys, la galeria s'ha anat especialitzant en el que podríem anomenar 'nou realisme'. Joves talents de la pintura han esdevingut, amb el temps, figures consagrades dins el panorama artístic català. Tot i així, la galeria continua amb el seu objectiu de cercar nous artistes emergents amb inquietuds en el camp del realisme pictòric.

Claudia de Vilafamés
Vaig naixer l'any 1967 a Vilafamés. Pinte des dels anys 80, L'any 1989 vaig començar a treballar amb la galeria Subex de Barcelona i continue exposant anualment amb ells fins avuí. L'any 2011 vaig celebrar amb una exposició al Centre Provincial Les Aules i amb un llibre catàleg titulat "La poesia del bodegón" els meus 25 anys pintant natures mortes. He exposat a galeries de Castelló, València, Barcelona, França, Brasil... La meua pintura és realista.