dissabte, 14 de desembre de 2013

ACTE DE PRESENTACIÓ: "ENTRE VERSOS I PINZELLS CONTEMPORANIS"

Cartell acte de presentació i inauguració exposició pictòrica de quadres i poemes
que són la base de "ENTRE VERSOS I PINZELLS CONTEMPORANIS".
   Ja està tot preparat per poder realitzar la presentació del CD "ENTRE VERSOS I PINZELLS CONTEMPORANIS". La Diputació (institució que dóna suport a l'edició) ja ha rebut els exemplars publicats.
   Encara no sabem com es farà la distribució. Només tinguem notícies sobre aquest tema, us informarem amb celeritat.
   Així doncs, el dimarts, dia 28 de gener de 2014, en recinte de presentacions i exposicions de la Fundació Dávalos-Fletcher de Castelló tindrà lloc l'acte de presentació i inauguració de l'exposició.
   L'entrada serà lliure i gratuïta, fins a cobrir aforament.


                 Us hi esperem!

divendres, 6 de desembre de 2013

JOSEP PORCAR PRESENTA "LLAMBREIG". NOU POEMARI.

Llibreria BABEL. Presentació del "LLAMBREIG". El nou poemari de l'amic, poeta i col.laborador a alguns dels meus projectes musicals, Josep Porcar. 

Sens dubte, un dels grans poetes contemporanis dels que avui compta el País Valencià.

"Llambreig" un poemari dur, directe, sincer i, malgrat tot, tendre i desitjós d'esperança. També vull destacar l'excel·lent presentacio de l'escriptor Vicent Usó.
El poema "Empelt" de l'esmentada obra és un dels 14 poemes que he musicat a la ja imminent edició del nou CD dedicat a poetes i pintors contemporanis de les nostres comarques: "ENTRE VERSOS I PINZELLS CONTEMPORANIS". Un luxe poder comptar amb els seus versos.

.    .    .    .


Escalfant motors per la imminent presentació de "ENTRE VERSOS I PINZELLS CONTEMPORANIS". A la foto, al costat del pintor Porcar Queral i el poeta Vicent Jaume Almela, col·laboradors en aquest nou projecte musical-poètic-pictòric.